En teoria aquest post s’havia de publicar el dia que vaig marxar de vacances però amb l’emoció me’n vaig oblidar!!!!! imagineu-vos quines ganes de vacances que tenia…jajaja
Però com que encara queden uns dies de festa aprofito i comparteixo amb vosaltres el pastís que li vaig fer al meu fill pel seu primer aniversari fa uns dies per celebrar que encara estem de relax!

El pastís no el volia cobrir amb fondat, ni ganche, ni res que ell no pogués menjar així que vaig buscar una solució alternativa i divertida del pa de pessic del iogurt de tota la vida i així va sorgir aquest pastís de colors:

I va triomfar! no només pels colors vius que van quedar preciosos sinó per la textura esponjosa i aquí és on volia compartir un truc amb vosaltres. Feu el pa de pessic uns dies abans i un cop s’hagi refredat l’emboliqueu amb paper film i el congeleu. Llavors la nit abans el traieu del congelador i el deixeu descongelar a la nevera. La humitat queda a dins i li dóna una textura boníssima.
Per fer els colors és molt fàcil, només cal que preprareu la massa com ho feu sempre i llavors la separeu en parts. Jo vaig fer dues vegades les mides de la recepta i cada una la vaig divir en tres parts, per tant van sortir sis parts. Cada una la vaig tenyir d’un color diferent i les vaig coure en uns motllos que tinc de la mateixa mida i que serveixen precisament per fer capes i no haver d’estar tallant les coques pel mig. Són aquests per si us interessen. Jo en tinc tres i van molt bé.
Em fa ràbia perquè no vaig fer cap foto del procés, anava a 100% per hora i no hi vaig ni pensar!
I finalment per decorar-lo no podia ser un altre que en Mic. El meu fill està enamorat d’aquest nino de llana així que el vaig reproduir amb fondant:

Va quedar una mica grassonet però divertit!
I amb aquest pastís tant colorit us desitjo a tots bones vacances!!!!! (si us en queden)
Ens veiem aviat!

¡Haz clic para puntuar esta receta!
(Votos: 0 Promedio: 0)