Hola a tots,
Avui aviso que no hi ha recepta al post. La recepta la publicaré abans que acabi la setmana. Pero no em podía estar de compartir amb vosaltres un material molt especial i unes idees de regal per aquestes festes.
Degut a la renovació de la imatge del blog necessitava una foto meva per la home. Vaig rebuscar en els milers d’arxius de l’ordinador i només trobava fotos on sortia acompanyada, sobretot del meu fill. Les mames segur que m’enteneu! Al final vaig localitzar una foto de les últimes vacances a NY però portava ulleres de sol i sortia la ciutat de fons, no em semblava gens adequada. Així que vaig demanar a la meva amiga Àstrid Torra si em podia fer unes fotos.
Quan es va anar apropant el dia de la sessió de fotos em vaig anar posant nerviosa. No sabia com fer-les, buscava inspiració a Pinterest i només m’apareixien noies mig despullades enfornant (us juro que és real!!!) així que se’m va ocórrer parlar amb una amiga que treballa a Vestuari Arnal per veure si em podrien deixar algunes peces de roba. I així va ser, molt amables em van deixar tot el que vaig voler. El dia que vaig anar a triar la roba a la botiga vaig fer un Pretty Woman a la cuinera…m’anaven treient peces i cadascuna m’agradava més que l’anterior. Vaig descobrir una marca de davantals molt xula, fets a Alacant, Magic Aprons es diu. I quina sensació posar-me una jaqueta de cuina per primera vegada… si, ja se que no sóc xef però la il·lusió no me la treu ningú!
Així que al final, vaig marxar amb un munt de peces! 
El resultat? un matí de dissabte distès. Em vaig sentir molt còmode, l’Àstrid va saber com tranquilitzar-me i van sortir moltes més fotos de les que teniem previstes. I totes precioses!!! així que no m’en puc estar d’ensenyar-vos-les i de passada donar-vos algunes idees de regal per aquestes festes, només us puc dir que els davantals vistos de cares són encara més bonics i les robes són una passada. Si voleu més informació us deixo el facebook de Vestuari Arnal aquí.
(la jaqueta de cuina de la que us parlava, no me l’hagués tret!)

(no hagués dit mai que un barret de cuina podia quedar bé…)

(aquest és l’únic davantal que és meu)

(un conjunt ben vistós, ideal per a regalar a les mames i sogres)

(la que s’ha convertit en foto de portada, m’encanta)

(tots els conjunts tenen gorro i diadema i haig de dir que la diadema és molt xula! aquesta foto ha quedat molt “mestressa de casa americana dels anys 60”)
Us han agradat les fotos? I els davantals?  Què porteu quan cuineu? M’ho expliqueu??
¡Haz clic para puntuar esta receta!
(Votos: 0 Promedio: 0)